lørdag den 23. november 2013

Søvnløse tanker

Det er sgu ikke nemt altid. Man vil gerne alt, men når kun så lidt. Man håber på det bedste, men frygter det værste. <lorteindledning>

I dag var jeg til gymnastikopvisning. Min datter Freja var på eliteholdet. Jeg blev helt orange af stolthed (ja, jeg kender ikke farven, men det er i hvert fald ikke grøn som i grøn af misundelse). Hun lavede et meget flot split. 

Imorgen skal vi holde børnefødselsdag. Det er nok derfor jeg ikke kan sove. Øv. 

Jeg kom til at sige "Giv den gas!" til en meget travl (storløbende) far i regntøj, som jeg både mødte på vej ind og ud af centeret i dag. 

Årets julegymnastikopvisning er ret underholdende på mange måder. Det er jo hele hr og fru Tranbjerg, der er samlet på godt og givtigt ("godt og ondt" udtrykket stemmer ikke overens med den forfærdeligt vigtige management trend for tiden - vist kaldet: "positiv psykologi" ... Jeg ved ikke om det er samme trend der har fundet på at man skal spørge stressede medarbejdere om følgende: "Har du nok at lave?"..."klap i grøntsag!" Er det eneste svar jeg lige kan komme på! ... teksten: "Nu er den her parentes vist ved at tage overhånd!"... .)

Nå så da dada. 

Der er alt for mange udtryk, som er svære at tegne. Jeg nævner i flæng:
*Ben i næsen (Ser to sko hænge ud af næsebor)
*Kamme over (Ser en kam...?)
*Fik ben at gå på (Ser et juletræ med ben at gå på)
*Hvile på Laurbærene (bladene?) (Ser Master Wu hvile på en fin sammenfejet svævende bunke laurblade)
*En skygge af sig selv (rekursivitet?)
*lige til øllet (Øl-krus med afpustet skum?)Ingen kommentarer: